Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny terrasse i lærketræ | Beregn din terrassepris online på 2 min.

Ny terrasse i lærketræ

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Find prisen på en terrasse i lærk med vores online beregner:

Vælg 'Lærketræ' som materiale, og indtast, hvor stor terrassen skal være, hvor højt den skal hæves over jorden (trappehøjden) og evt. den samlede længde på gelænderet. Hvis du også vil have fjernet eksisterende terrassebelægning, kan du indtaste dette under 'Eksisterende belægning'. Klik til sidst på 'Beregn prisen', og indtast din mailadresse. Så får du prisen på en ny terrasse i lærketræ med det samme.

Terrassebrædder i lærketræ er typisk lavet af sibirisk lærk, men man kan også få brædder i dansk lærk. Sibirisk lærk er et langsomtvoksende træ og har derfor meget tætte årringe. Lærketræ er velegnet til udendørs brug på grund af hårdheden, og en terrasse i lærketræ er en holdbar træterrasse. Dog kræver terrassebrædder i lærketræ vedligeholdelse og enten olie eller maling for at holde sig smuk og sund.

Du kan læse mere om træsorter og terrassetyper her.

Få aftalt et håndværkerbesøg

Prisen, du modtager, er en vejledende pris på en ny lærketræsterrasse. Ønsker du at finde ud af, hvad det præcist kommer til at koste at få anlagt din lærketræsterrasse, bør du indhente et konkret tilbud fra en håndværker, der baserer sig på en besigtigelse af opgaven samt dine ønsker og behov.

I forbindelse med din prisberegning vil vi kontakte dig telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en håndværker fra dit eget lokalområde.

Håndværkeren vil komme hjem til dig, høre om din opgave og komme med en vurdering af den bedste løsning. Efter mødet vil håndværkeren sammensætte et godt tilbud på anlægget af din nye terrasse i lærketræ. Hvis dette tilbud ikke møder dine forventninger, er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Læs mere om vores gratis og uforpligtende formidlingsservice her.

terrassepris.dk