Free cookie consent management tool by TermsFeed Om Terrassepris.dk | Priser og tilbud på terrasser og indkørsler

Om Terrassepris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Terrassepris.dk er en online portal, hvor du kan finde oplysninger om- og beregne vejledende priser på terrasseanlæg og anlæg af indkørsler.

Terrassepris.dk ejes og drives af Prisberegning.dk A/S, som ejer og driver en række fagspecifikke hjemmesider om anlægs-, service- og byggeopgaver. Terrassepris.dk hører altså ind under vores moderside Prisberegning.dk, hvor du kan finde alle vores hjemmesider og prisberegnere.

Sådan fungerer vores gratis service

Ud over en gratis og uforpligtende prisberegning på din nye terrasse eller indkørsel tilbyder vi dig også at hjælpe med indhente et konkret tilbud fra en lokal brolægger eller tømrer på din opgave.

Sådan fungerer vores håndværker-formidlingsservice:

  1. Du indtaster din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger.
  2. Du modtager straks din vejledende pris pr. mail.
  3. En af vores kundeservicemedarbejdere kontakter dig snarest muligt for at høre mere om din opgave. Når du ønsker det, arrangerer medarbejderen et møde med en lokal fagmand, og du bestemmer tidspunktet - denne service er helt gratis.
  4. Fagmanden kommer hjem til dig, ser på din opgave og hører om dine ønsker til projektet.
  5. Fagmanden sammensætter et nu godt, konkurrencedygtigt tilbud på din opgave - dette kan du frit takke ja eller nej til.

Hurtigt - nemt - effektivt! Og selvfølgelig helt uforpligtende.

Er du fagmanden vores brugere leder efter?

Er du brolægger eller tømrer og interesseret i at møde motiverede kunder og øge din omsætning? Så kan et samarbejde med Terrassepris.dk være en god løsning for dig.

Vi samarbejder med fagpersoner inden for håndværks-, anlægs- og byggebranchen over hele landet. Vi er altid på udkig efter nye kompetente samarbejdspartnere, som kan hjælpe vores brugere med deres projekter.

Bliv samarbejdspartner - læs mere her

Du kan også kontakte os direkte. Ring til kundeservice eller vores supporttelefon, eller skriv en mail til info@prisberegning.dk, så stiller vi dig om til en af vores kundekonsulenter, som grundigt kan introducere dig til vores koncept og fordelene ved et samarbejde med Prisberegning.dk.

Du kan finde vores kontaktoplysninger og telefontider her.

terrassepris.dk