Tjek prisen på anlægget af en ny fliseterrasse

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Trænger du og familien til en ny terrasse, og overvejer du en ny fliseterrasse, så start dit projekt på Terrassepris.dk. Med vores online prisberegner kan du beregne prisen på at få anlagt en ny terrasse med fliser her - det tager kun 2 min. og din prisberegning er helt uforpligtende!

Prisberegneren giver dig mulighed for at beregne og sammenligne priser på anlæg af en ny fliseterrasse i betonfliser, holmegaardssten og naturklinker. Holmegårdssten er klassiske rektangulære fliser i betonsten, der kan fås i flere naturfarver, og som er yderst solide og slidstærke. Naturklinker, også kaldet natursten eller naturfliser, er terrassefliser i eksempelvis skifer, kvarts eller sandsten. Naturklinker er et godt valg, hvis du vil have en ny fliseterrasse, der skiller sig ud og i høj grad udstråler kvalitet og eksklusivitet.

Du kan læse mere om de forskellige materialer til terrasseanlæg her.

Du beregner din pris ved at indtaste din terrasseopgave sammen med dine kontaktoplysninger i beregneren. Du vil herefter modtage den vejledende pris på lægningen af nye terrassefliser pr. mail. Det er helt gratis og uforpligtende, og du må beregne lige så mange priser, du har lyst til.

Fordelene ved at vælge fliser til din nye terrasse

  • Du får en slidstærk og langtidsholdbar terrasse - terrassefliserne holder generelt bedre end planker i træ og kan langt bedre modstå vind, frost og nedbør.
  • Du får en næsten vedligeholdelsesfri terrasse - i modsætning til træterrasse som skal vedligeholdes mindst hvert andet år, behøver du kun en sjælden gang imellem fjerne en smule ukrudt mellem fliserne på terrassen. Hvis terrassen anlægges på den rigtige måde, kan du endda ofte undgå dette også.
  • Terrassen kan anlægges i kreative mønstre og i forskellige farvekombinationer, og den kan anlægges direkte på jorden, hvilket træterrasser ikke bør.

Den hurtige vej til en ny fliseterrasse - indhent et tilbud

Prisberegneren leverer det, der kaldes et prisoverslag eller en vejledende pris på en ny fliseterrasse. Derfor tilbyder vi også at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand for dig, der gerne vil have en endelig pris/et tilbud på en ny terrasse i fliser.

En kundeservicemedarbejder vil ringe dig op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få aftalt et uforpligtende håndværkerbesøg angående din nye fliseterrasse.

Terrassepris.dk er en nem og effektiv måde at finde en håndværker til din nye fliseterrasse. Vi har et stor netværk af håndværkere, som vi samarbejder med, og vi arrangerer møder i hele landet. Vores mødeservice er altid helt gratis og uforpligtende for dig.

Beregn en pris og indtast dine kontaktoplysninger - så sørger vi for at du kommer hurtigt og godt i gang med dit terrasseprojekt.

Du kan læse mere om vores gratis service her

terrassepris.dk