Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny terrasse og indkørsel med belægningssten | Terrassepris.dk

Ny terrasse eller indkørsel med belægningssten

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Overvejer du at få lagt nye belægningssten eller fliser på indkørslen eller terrassen? Prøv vores online prisberegner og få prisen på din brolægning nu!

God sten- eller flisebelægning kræver ekspertise. Får man ikke oprettet de rette afretnings- og stabiliseringslag vil belægningen blive uholdbar, ujævn og ikke særligt pæn. Derfor vælger de fleste også at få professionel hjælp til at anlægge den nye terrasse eller indkørsel.

Med prisberegneren kan du beregne en vejledende pris på levering og montering af en ny terrasse eller indkørsel udført af en professionel brolægger, der kan sikre sig, at din nye sten- eller flisebelægning bliver perfekt.

Du kan læse mere om anlæg af terrasser og indkørsler her

Sådan beregner du prisen på sten- eller flisebelægning

  1. Start med at tage stilling til, om du vil have en pris på en ny terrasse eller indkørsel - vælg gerne begge, når det er relevant.
  2. Vælg nu materialet, som terrassen/indkørslen skal belægges med.
  3. Indtast opgavens mål.
  4. Hvis du har eksisterende belægning, som skal fjernes og bortskaffes, så indtast det samlede antal m2, det drejer sig om.
  5. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du modtager nu din vejledende pris på sten- eller flisebelægning pr. mail.

Indhent et godt tilbud fra en brolægger

Uanset om du vil have nye fliser i din indkørsel eller have anlagt en ny terrasse med belægningssten, så kan du finde hjælp til opgaven på Terrassepris.dk.

Ud over din vejledende prisberegning tilbyder vi - også som en gratis og uforpligtende service - at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på din sten- eller flisebelægning.

Det fungerer sådan, at når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din opgave, så sørger en af vores medarbejdere for at kontakte dig med henblik på at hjælpe dig videre med dit projekt.

Medarbejderen vil tilbyde dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal brolægger, som kan give et godt tilbud på din opgave. Brolæggeren kommer hjem til dig - du bestemmer tidspunktet.

Du kan læse mere om vores gratis service og dit møde her

terrassepris.dk