Free cookie consent management tool by TermsFeed Terrasser i træ - få din pris online på 2 min. | Terrassepris.dk

Ny terrasse i træ - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Overvejer du at investere i en ny terrasse i træ? Start projektet på Terrassepris.dk - find nyttig information og beregn priser på træterrasser online på 2 min.

Det er hurtigt og nemt at beregne en pris på en ny terrasse:

  1. Start med at vælge træsorten: cumaru, ipé, jatoba, lærketræ eller trykimprægneret træ?
  2. Indtast nu terrassens mål - ved en hævet terrasse i træ indtast også højden.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris på en terrasse i træ pr. mail.

Prisberegneren er helt gratis og uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har lyst til.

Om terrasser i træ

En terrasse i træ er en god løsning for dig, der gerne vil have en tilføjelse til dit hus og din dagligdag, der er varm, organisk og behagelig at gå på.

Terrasser i træ skal konstrueres i en træsort, som kan tåle vind, vejr og fugt. De eksotiske hårdttræ-sorter som cumaru, ipé og jatoba er særligt egnede til formålet, da de har et naturligt højt olieindhold, er formstabile og meget stærke.

Går man efter en billigere løsning kan man overveje lærketræ eller trykimprægneret træ - vælg dog altid træ af en høj kvalitet, og hvis der er tale om trykimprægneret træ, så er det bedst at vælge træ, der er imprægneret helt ind til kernen. Ellers holder terrassen ikke i mere end 5-7 år.

Du kan læse mere om træsorterne og terrassetyper her.

Få et gratis møde om din nye træterrasse

Vil du gerne godt i gang med dit terrasseprojekt, så er Terrassepris.dk et godt sted at starte. Med vores gratis service får du nemlig ikke kun en vejledende pris på en ny terrasse i træ - du kan også få hjælp til at indhente et konkret tilbud på en ny terrasse i træ.

Vi tilbyder - som en gratis og uforpligtende service - at arrangere et møde med en lokal tømrer hjemme hos dig ang. dit terrasseprojekt. Tømreren kan både give dig gode råd og vejledning om dit projekt, valg af træ mm. og sammensætte et godt, konkurrencedygtigt tilbud på din nye terrasse.

Vi sørger derfor for at kontakte dig snarest muligt efter din prisberegning og tilbyde dig dit gratis møde - hvis et møde med en fagmand ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis helt fri til at takke nej.

Du kan læse mere om vores gratis service her - Om Terrassepris.dk

terrassepris.dk