Opbygning af træterrasse - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Hvad koster det at bygge en ny træterrasse? Få prisen på en komplet ny terrasse nu med vores online prisberegner.

En ny træterrasse er en god investering, hvis den bygges korrekt, i den rette træsort og på en måde, så den passer perfekt til dit hus og dine behov. Hvis opbygningen af træterrassen udføres forkert, risikerer du, at træterrassen kun holder sig pæn i ganske få år, eller i værste fald at den forringer husets salgbarhed og salgsværdi.

En professionel lægning af en træterrasse eller opbygning af en hævet træterrasse sikrer dig det bedste, smukkeste og mest holdbare resultat.

Hvordan beregner du en pris på en ny terrasse? Find en vejledning her.

Hvilke træsorter kan man bygge en træterrasse i?

Når man skal vælge træet til træterrassen kan man vælge imellem en hårdttræ-sort eller trykimprægneret træ. Det er vigtigt, at træet har den rette styrke, hårdhed og modstandskraft over for vind, vejr, råd og svamp - ellers ender man med en ny terrasse, der kun holder i ganske få år.

Blandt eksotiske træsorter med et højt olieindhold, der modvirker råd og svamp, og særlig hårdhed finder man bl.a. jatoba, cumaru og ipé. Disse træsorter egner sig rigtigt godt til terrasser og holder i mange år med den rette pleje.

Ønsker man en billigere løsning kan man evt. vælge lærketræ eller trykimprægneret træ - vær dog opmærksom på at vælge træ af høj kvalitet og træ, der er imprægneret helt ind til kernen. Ellers nedsættes levetiden på din nye terrasse gevaldigt.

Du kan læse mere om træsorterne her.

Få et godt tilbud på konstruktionen af din træterrasse

Som en gratis service til dig som bruger af Terrassepris.dk tilbyder vi at arrangere et uforpligtende møde med en tømrer, som kan give et godt, konkurrencedygtigt tilbud på din nye terrasse.

Vil tilbyder denne hjælp for at give dig den bedste start på dit terrassebyggeri - det koster ikke noget, og du er velkommen til at takke nej, hvis et personligt møde ikke er relevant for dig.

Når du takker ja til et møde bestemmer du selv et tidspunkt, hvor tømreren skal komme hjem til dig. Tømreren vil under mødet kunne høre alt om dit projekt, give gode råd mht. konstruktionen og materialevalget, og efter mødet sammensætter tømreren et uforpligtende tilbud på at bygge træterrassen - dette kan du frit takke nej til, hvis det ikke møder dine forventninger.

Du kan læse mere om vores gratis service her - Om Terrassepris.dk.

terrassepris.dk