Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny træterrasse - Beregn pris | Få din terrassepris på 2 minutter

Ny træterrasse - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Overvejer du at investere i en ny træterrasse? Prøv vores online prisberegner og få en pris på din nye træterrasse med det samme - nemt, hurtigt og uforpligtende!

Træterrasser konstrueres oftest i hårdttræ, eksempelvis eksotiske træsorter som cumaru, ipé eller jatoba, som er stærke og har et højt olieindhold, der modvirker råd og svamp. Træterrasser kan holde i mange år med den rette vedligeholdelse - cumaru kan eksempelvis holde i op til 30-40 år.

En hævet træterrasse er en ideel løsning, når huset har en høj sokkel eller kælder, da træ er det bedste materiale til hævede konstruktioner.

Du kan finde mere information om træsorter og terrassekonstruktioner her.

Sådan beregner du prisen på din nye træterrasse

  1. Start med at vælge materialet, som terrassen skal konstrueres i - cumaru, jatoba, ipé, trykimprægneret træ eller lærketræ.
  2. Indtast så, hvor stor terrassen skal være i m2 og evt. målet på gelænderet.
  3. Indtast trappehøjden i meter - ved en hævet træterrasse indikerer dette også, hvor langt over jorden terrassen skal hæves.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu prisen på din nye træterrasse pr. mail.

Få et godt tilbud på en ny træterrasse

Da vi ved, at mange af vores brugere har brug for et konkret tilbud på en ny træterrasse ud over en vejledende pris, tilbyder vi også hjælp til at indhente dette.

Som en gratis og uforpligtende service til vores brugere tilbyder vi at hjælpe dig med at arrangere et møde med en tømrer, som har tid og mulighed for at udarbejde et godt tilbud på din nye træterrasse.

Tømreren kommer hjem til dig, hører om dine ønsker og behov og giver dig gode råd og vejledning om dine muligheder. Efter mødet sammensætter tømreren et uforpligtende tilbud på den løsning, I har snakket om. Dette kan du frit takke ja eller nej til.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din opgave - så sørger vi for at kontakte dig snarest muligt.

Læs mere om vores gratis service her.

terrassepris.dk