Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny terrasse med terrassebrædder | Beregn din terrassepris her

Ny terrasse med terrassebrædder - Pris

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Overvejer du at investere i en flot ny træterrasse, så start projektet på Terrassepris.dk. Med vores online prisberegner kan du beregne prisen på en komplet ny træterrasse på 2 min.

Sådan beregner du din pris:

  1. Start med at vælge materialet, som terrassen skal bygges i.
  2. Indtast nu opgavens mål: arealet, gelænderets længde samt terrassens/trappens højde.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Det er hurtigt, nemt og helt uforpligtende at anvende prisberegneren, og du er velkommen til at beregne flere priser, hvis du har lyst til dette.

Terrassebrædder i jatoba, cumaru eller lærketræ?

Når man skal vælge materialet, som den nye terrasse skal konstrueres i, så vælger man typisk mellem en hårdttræ-sort eller trykimprægnerede terrassebrædder.

For at træ skal kunne anvendes til udendørs brug, er det vigtigt, at det er hårdt og stærkt, og en klar fordel, hvis det har en naturlig modstandskraft mod råd, svamp og insektangreb. Trykimprægneret træ får denne modstandskraft gennem den kemiske behandling af træet, hvor andre har den fra naturens side.

Eksotiske træsorter som jatoba, cumaru og ipé har den fordel, at de naturligt er særligt olieholdige, og at de derfor både holder længere og kan modstå vind og vejr.

Du kan læse mere om valget af terrassebrædder og terrassekonstruktioner her.

Få et tilbud på en komplet ny træterrasse

Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med dit terrasseprojekt - derfor tilbyder vi også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på en ny træterrasse ud over den vejledende pris, du kan beregne med vores online beregner.

Når du indtaster din opgave og dine kontaktoplysninger i beregneren, sørger en af vores kundeservicemedarbejdere derfor for at kontakte dig snarest muligt og spørge ind til dit projekt.

Når det er relevant, og når du ønsker det, så vil medarbejderen tilbyde at arrangere et møde med en tømrer hjemme hos dig, hvor du kan få svar på dine spørgsmål, vejledning om dine muligheder og et godt tilbud på din nye terrasse.

Dette er en gratis service til dig - det koster ikke noget, og du kan efterfølgende frit takke ja eller nej til fagmandens tilbud.

Læs mere om vores gratis service her - Om Terrassepris.dk.

terrassepris.dk