Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny terrasse i jatoba | Beregn en pris på en jatoba-terrasse her

Ny terrasse i jatoba

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Hvad koster en ny terrasse i jatoba? Find svaret med vores online prisberegner - indtast din opgave og få din terrassepris på 2 min.

En ny terrasse i jatoba er en god investering for dig, der gerne vil have en smuk, langtidsholdbar træterrasse. En velkonstrueret og flot ny terrasse kan både øge din ejendoms salgsværdi og salgbarhed og føre til glæde og hygge i familien hele sommeren igennem.

Det er hurtigt og nemt at beregne en pris på en ny terrasse i jatoba: Indtast din opgave sammen med din mailadresse i beregneren - så får du din vejledende pris pr. mail med det samme.

Find en vejledning til prisberegneren her.

Om terrasser i jatoba

Jatoba er en eksotisk træsort, der også kaldes brasiliansk kirsebærtræ. Jatoba har en orangebrun til mørkere rødbrun farve, og træfarven bliver oftest mørkere med tiden.

Jatoba er særligt modstandsdygtigt mod råd og insektangreb - herunder termitter - og har en lang holdbarhed og høj styrke.

Kontakt med jorden vil forringe træets levetid, så det er derfor bedst anvendt til hævede terrasser eller terrasser på en underliggende fundament eller trækonstruktion.

Du kan læse mere om træsorter og terrassertyper her.

Indhent et tilbud på en ny jatoba-terrasse

Er du klar til at komme godt i gang med dit terrasseprojekt, så kan du med fordel benytte dig af vores gratis service.

Vi tilbyder nemlig at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på en ny terrasse i jatoba - ud over den vejledende prisberegning.

Når du indtaster din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger, sørger en medarbejder fra kundeservice for at ringe dig op og høre ind til din terrasseopgave.

Kundeservicemedarbejderen har mulighed for at arrangere et gratis møde med en tømrer hjemme hos dig, så du kan få råd og vejledning og indhente et godt tilbud på din nye jatoba-terrasse.

Du bestemmer selv mødetidspunktet, og vi formidler altid kontakt til en tømrer fra dit eget lokalområde.

Du kan finde en vejledning til vores gratis service her.

terrassepris.dk