Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny terrasse i ipé - Beregn pris | Start dit terrasseprojekt her!

Ny terrasse i ipé - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Hvad koster en terrasse i ipé? Prøv vores online prisberegner, og få din pris på 2 min. - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Du beregner prisen på en ny ipé-terrasse ved at vælge ‘Ipé’ i beregneren under 'Træterrasse' og indtaste målene på opgaven - helt enkelt.

Du får prisen tilsendt pr. mail, så du kan gemme prisoverslaget til senere brug. Vær opmærksom på, at der er tale om en vejledende pris på en terrasse med terrassebrædder i ipé og ikke et konkret tilbud - et tilbud kan naturligvis kun indhentes hos en tømrer, der kan tage udgangspunkt i din konkrete opgave.

Du kan læse mere om vores prisberegner her

Fordelene ved en træterrasse i ipé

Ipé er en eksotisk træsort, der også kaldes brasiliansk valnøddetræ. Ipé er et hardwood, altså en hårdttræ-sort, og egner sig derfor særligt til udendørs konstruktioner som træterrasser.

Terrassebrædder i ipé er naturligt modstandsdygtige over for insekter, er meget stærke og har en lang holdbarhed. Ipe har et fint årespil og ingen knaster. Rent farvemæssigt changerer træet mellem en rødlig brun og en olivenbrun farve.

Ipé er naturligt olieholdigt og er blandt de mest formstabile træsorter at arbejde med og derfor et særdeles godt valg, når man skal have ny træterrasse.

Du kan læse mere om træterrasser og træsorter her

Indhent et tilbud på en ipé-terrasse

Vil du også gerne indhente et tilbud på en ny terrasse i ipé, så vil vi også meget gerne hjælpe dig med dette. Med vores gratis formidlingsservice kan du nemt og helt uforpligtende få et møde med en fagmand fra dit lokalområde.

Fagmanden kommer hjem til dig, hører om dine ønsker og behov og giver dig gode råd og vejledning om de bedste løsninger til dit projekt. Efter mødet sammensætter fagmanden et godt, konkurrencedygtigt tilbud på din nye terrasse i ípe - dette kan du nu frit takke ja eller nej til.

For at booke dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din terrasseopgave. Så kontakter en medarbejder fra kundeservice dig snarest muligt.

Læs mere om vores gratis service her - Om Terrassepris.dk.

terrassepris.dk