Free cookie consent management tool by TermsFeed Hvad koster en ny terrasse | Beregn din terrassepris på 2 min.

Hvad koster en ny terrasse?

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Prøv vores online prisberegner og få din pris pr. mail på under 2 minutter - nemt, hurtigt og helt uforpligtende!

Hvad en ny terrasse koster afhænger af flere faktorer, heriblandt opgavens kompleksitet, materialevalg og den nye terrasses størrelse. Prisen på at bygge en ny terrasse varierer altså fra opgave til opgave. Derfor har vi lavet en online beregner, hvor du kan indtaste din terrasseopgave og få en idé om prisniveauet på dit terrassebyggeri med det samme.

Sådan beregner du din terrassepris:

  1. Indtast din opgave i beregneren, hvor du bl.a. kan vælge materiale, angive terrassens højde og areal.
  2. Vælg, om du vil have fjernet eksisterende belægning.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’ og indtast din mailadresse.
  4. Du får nu den vejledende pris på din nye terrasse pr. mail.

Find mere vejledning til din beregning her.

Vil du have bygget en eksklusiv eller mere billig terrasse?

Der er flere muligheder for at bygge den type terrasse, der passer præcist til dine behov, dine ønsker og din smag - her er det fortrinsvis materialevalget og selve konstruktionen af terrassen, der afgører det.

Overordnet set, er en terrasse billigere, jo simplere den er, jo tættere på jorden den er, og jo billigere materialet er. Man skal dog passe på ikke at købe materialerne for billigt. Investerer man eksempelvis i trykimprægneret træ, der ikke er imprægneret helt ind til kernen, så holder den nye terrasse kun i ca. 5-7 år, og så har man jo købt sig til en meget dyr terrasse.

En erfaren fagmand kan vejlede dig om den billigste og bedste terrasseløsning. Med en kvalificeret fagmand i dit ringhjørne kommer du i langt de fleste tilfælde i mål med det resultat som du drømmer om.

Du kan læse mere om dit terrassebyggeri her - opgavetyper.

Indhent et tilbud på byggeriet af din nye terrasse

Vil du gerne have bygget en flot, solid og langstidsholdbar terrasse i sten eller træ, så er det en god idé at få hjælp fra en professionel fagmand. Så kan du være sikker på, at terrassen, der bliver bygget, lever op til dine drømme.

Vi tilbyder, ud over din vejledende prisberegning, også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på din nye terrasse fra en lokal tømrer eller brolægger - denne service er altid helt gratis og uforpligtende!

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din opgave, sørger en af vores kundeservicemedarbejdere derfor for at ringe dig op, vejlede dig om dine muligheder og tilbyde dig at arrangere et personligt møde med en fagmand hjemme hos dig.

Vil du vide mere om dit gratis møde og vores service? Klik her.

terrassepris.dk