Free cookie consent management tool by TermsFeed Holmegårdssten | Få prisen for brolægning her - Terrassepris.dk

Beregn priser på brolægning med holmegaardssten

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Ny terrasse eller indkørsel i holmegaardsfliser? Start her!

Holmegaardssten - også kaldet herregårdssten er en velkendt og bredt anvendt belægningssten til terrasser og indkørsler. Holmegårdsfliser fås i flere forskellige naturfarver og kan kombineres og lægges, så din nye terrasse eller indkørsel får et smukt og klassisk udseende. Holmegårdssten er et godt valg, hvis du vil have en terrasse eller indkørsel, der er stærk, solid, langtidsholdbar og meget vedligeholdelsesnem.

Find mere info om belægningssten, terrasser og indkørsler her

Sådan beregner du en pris

Med vores online prisberegner kan du på under 2 minutter beregne en vejledende pris på anlægget af en terrasse eller indkørsel i holmegaardssten.

Vælg 'Holmegårdssten' under 'Terrassetype' eller 'Indkørsel', og udfyld beregneren med målene på din opgave. Efter du har klikket på 'Beregn prisen' og indtastet dine kontaktoplysninger, vil du modtage en vejledende pris pr. mail på den indtastede opgave.

Vær opmærksom på, at du modtager et prisoverslag (en informeret vurdering af prislejet) og ikke et konkret tilbud. Vil du gerne have en nøjagtig pris på en ny terrasse i Holmegaardsfliser, skal du have en fagmand til at udarbejde et tilbud, der er baseret op din specifikke opgave og forholdene på din ejendom.

Få arrangeret et gratis møde med en håndværker

På Terrassepris.dk har vi mulighed for at arrangere et møde for dig med en fagmand fra dit eget lokalområde. Vi ringer dig derfor op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få aftalt et gratis og uforpligtende møde med en brolægger.

Dette er en gratis og helt uforpligtende service til dig, så du kan få den bedste start på dit projekt.

Brolæggeren vil komme hjem til dig, se på din opgave og høre om dine behov - du bestemmer selv tidspunktet. Herefter kan brolæggeren sammensæt et godt tilbud, der tager udgangspunkt i lige netop din opgave og dine ønsker.

Vi samarbejder med fagmænd over hele landet, og vi kan derfor sætte dig i kontakt med en fagmand fra dit eget lokalområde, der kan stå for anlæggelsen af din stenterrasse og/eller indkørsel i holmegårdssten.

Prøv prisberegneren med det samme, og kom i gang med anlægget af din nye terrasse eller indkørsel i holmegaardsfliser.

terrassepris.dk