Free cookie consent management tool by TermsFeed Træterrasse - Pristjek | Beregn en pris på en ny træterrasse nu

Tjek prisen på en ny træterrasse

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Ny træterrasse inden sommeren?

Med prisberegneren på Terrassepris.dk kan du hurtigt og effektivt undersøge, hvad det koster at få en ny træterrasse i haven.

Prisen på en træterrasse svinger alt efter, hvilken træsort du bygger din terrasse i. Ipé og jatoba er dyre eksotiske træsorter, men til gengæld er de meget holdbare og velegnet til udendørs brug.

For at få prisen på en ny træterrasse skal du udfylde prisberegneren øverst på siden. Efter du har trykket beregn prisen, vil du modtage et vejledende tilbud på anlæggelse af en træterrasse pr. mail.

Få et gratis møde med en håndværker

Du skal være opmærksom på, at prisen, du modtager, er vejledende for etableringen af en terrasse i træ. Tilbuddet er baseret på højeste fællesnævner på landsplan og derfor vil mange opleve, at prisen viser sig at være lavere ved et konkret tilbud fra en håndværker.

Derfor tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en dygtig håndværker, der vil komme forbi, se projektet an og stykke et konkret tilbud sammen til dig på anlæggelse af din nye træterrasse.

Vi kontakter dig telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i at få aftalt et gratis møde med en håndværker fra dit eget lokalområde.

Terrassepris.dk er din vej til en god håndværker

Med prisberegneren kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvad en ny træterrasse koster. Det er god forberedelse til et møde med en håndværker. Så er du forberedt på prisniveauet og ved, hvad du kan forvente.

Prøv Prisberegneren med det samme, og få en ny terrasse inden sommeren.

terrassepris.dk