På Terrassepris.dk kan du få prisen på en ny terrasse

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Med prisberegneren øverst på siden kan du hurtigt og effektivt beregne en pris på anlæggelse af terrasser og indkørsler.

Du indtaster dit terrasseprojekt i beregneren og modtager så et vejledende tilbud på håndværkerhjælp til anlægget af en ny terrasse. Hurtigt, Nemt og Effektivt.

Tilbuddet og prisen, du modtager, er vejledende og skal give dig en idé om prisniveauet for at få lagt en ny terrasse. Du kan beregne priser på træterrasser og stenterrasser. Du har dermed mulighed for at udregne tilbud på anlæggelse af forskellige terrasser og sammenligne terrassepriser på de forskellige typer.

Du skal dog være opmærksom på, at prisen er vejledende og er baseret på højeste fællesnævner på landsplan. Prisen vil derfor ikke fuldt ud illustrere den nøjagtige pris på dit terrasseprojekt. Det kræver en håndværkerbesigtigelse.

Få et møde med en håndværker - start med at beregne en pris

Vi vil, i forbindelse med din prisberegning, ringe dig op for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en håndværker fra dit eget lokalområde. Vi får en snak med dig om dit projekt, så vi kan finde frem til den bedste håndværker til dig og din nye terrasse.

Vælger du at lade os arrangere dit første håndværkermøde for dig, slipper du for selv at skulle bruge tid på at opstøve en fagmand til anlæggelse af din nye terrasse. Vi finder en dygtig lokal håndværker, der vil komme forbi hos dig til et aftalt gratis møde.

Drømmer du om en overdækket terrasse?

Hvis dine terrassedrømme strækker sig ud over, hvad prisberegneren kan beregne, vil et håndværkerbesøg være den bedste løsning. Får du arrangeret et møde, vil du få mulighed for at få en god snak med en fagmand om opgaven og modtage et konkret tilbud på anlæggelse af din terrasse. Drejer det sig for eksempel om etablering af en overdækket terrasse, vil håndværkeren være i stand til at stykke et tilbud sammen til dig på sådan en.

En overdækket terrasse forlænger terrassesæsonen betydeligt og er værd at overveje, når du bygger ny terrasse. Lav en beregning på en ny terrasse med det samme.

terrassepris.dk