Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny Terrasse i Cumaru | Beregn prisen på en Cumaru-terrasse

Ny terrasse i cumaru - Priser

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Hvad koster en ny terrasse i cumaru? Prøv vores online prisberegner og få en vejledende pris på din nye træterrasse med det samme - hurtigt, nemt og uforpligtende!

Det er helt gratis og uforpligtende at anvende prisberegneren på Terrassepris.dk. Du indtaster ganske enkelt din opgave i beregneren sammen med din mailadresse - så får du prisen på din cumaru-terrasse pr. mail med det samme.

Du kan læse mere om prisberegneren og finde en grundig vejledning til din beregning her.

Cumaru er en hårdttræsort med et højt olieindhold

Cumaru kaldes også “brasiliansk teaktræ” og er en såkaldt eksotisk træsort. Cumaru er særligt egnet til terrassekonstruktioner, da træets hårdhed gør det slidstærkt, og olieindholdet modvirker råd og svamp i træet.

Cumaru har en farve, der rangerer fra medium til mørk brun. Cumaru har desuden ofte også et rødligt skær over sig. Træterrasser i cumaru kan holde i op til 30-40 år med den rette vedligeholdelse.

Du kan læse mere om terrasser og materialevalg her.

Få et godt tilbud på en ny terrasse i cumaru

Vil du - ud over din vejledende pris - også gerne have et konkret tilbud på en cumaru-terrasse, så kan du med fordel benytte dig af vores gratis formidlingsservice.

Vi tilbyder - som en gratis service til dig - at arrangere et personligt møde med en tømrer, som kan komme hjem til dig, se på din opgave og give et godt, konkurrencedygtigt tilbud på din nye træterrasse.

Vi samarbejder med tømrere over hele landet og kan derfor altid sætte dig i kontakt med en fagmand fra dit eget lokalområde - dette sikrer et godt og konstruktivt forløb, hvis du vælger at takke ja til fagmandens tilbud.

For at få dit gratis møde om din nye terrasse behøver du bare indtaste din opgave sammen med dine kontaktoplysninger i beregneren. En af vores medarbejdere kontakter dig snarest muligt herefter.

terrassepris.dk