Find den rette placering til terrassen

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Placér terrassen efter dit behov:

Når vi skal have anlagt en terrasse, rydder vi typisk bare lige lidt af græsplænen og får anlagt nogle fliser.

Ofte lægger man ikke mange tanker i et terrasseprojekt, men anlægger bare én op ad huset i forbindelse med en have- eller terrassedør. Mange tænker ikke over, hvordan en terrasse kan skabe et nyt rum til boligen, der bliver spændende at opholde sig på, ved at gennemtænke placeringen.

Som det første skal du tænke over, hvad det er for en terrasse, du ønsker. Er det en solterrasse, terrasse til leg og ophold, terrasse til bord og grill og hvor mange mennesker skal den kunne rumme? Tilpas terrassen efter dit behov, så får du mest ud af terrassen i det lange løb.

Det er ikke altid størrelsen, det kommer an på

At få bygget en stor terrasse er en typisk fejl. Med store åbne terrassedæk kan man risikere meget vind og blæst, der gør det ubehageligt at opholde sig på terrassen. Så tænk også over hvilke læ-muligheder du har, når du vælger placering til terrassen.

Er I ofte mange mennesker til spisning ol. kan det være en god idé med en stor terrasse, men hvis det er sjældent, at I er så mange, kan det være en god idé kun at anlægge en mindre terrasse. Det skaber mere hygge og giver en god krog, man kan opholde sig i. I de fleste tilfælde kan det være en god idé med to terrasser, der er placeret strategisk efter dagslyset på grunden.

En væsentlig pointe med terrassen er adgangen til sol. Man vil ud i solen og nyde det gode vejr. Men husk også at tænke på skyggeforhold. En varm sommerdag kan hurtig blive for varm på en terrasse, hvor solen opvarmer stenene og bager ned til sent på aftenen. Derfor kan det være en god idé at etablere mere end en terrasse i sin have. En tiltænkt som solplads og en hvor du kan søge skygge i sommerheden.

Med flere små terrasser har du mulighed for flere forskellige udendørs rum. Hver tiltænkt en bestemt lejlighed og stemning.

Tænk også på hvornår du kommer til at bruge terrassen i det daglige

Har du tid om morgen eller om aftenen til at opholde dig på terrassen? Vælg en placering til den nye terrasse efter hvor solen er, når du har tid til at opholde dig på terrassen. Har du først mulighed for at benytte terrassen kl. 17, kan det være en god idé at placere terrassen et sted, hvor solen har haft mulighed for at opvarme fliserne. Ellers kan terrassen godt virke kold at komme ud på om aftenen.

Når du først har fundet placeringen, er det en god idé at 'teste' terrassen. Her kan du læse mere om, hvordan du tester din terrasse og finder frem til den mest optimale form og areal.

Skal du have en anlagt en ny terrasse, kan du udregne en vejledende pris på 2 minutter med prisberegneren øverst på siden. Nemt, hurtigt og effektivt.

terrassepris.dk