Free cookie consent management tool by TermsFeed Få prisen på en planketerrasse | Flot og solid ny planketerrasse

Få prisen på en planketerrasse

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

På Terrassepris.dk kan du på 2 minutter undersøge prisen på en planketerrasse i hårdttræ eller trykimprægneret træ.

Indtast din terrasseopgave i prisberegneren øverst på siden, og modtag en vejledende pris på udførelse af din nye terrasse i planketræ.

Prisberegneren giver dig mulighed for at beregne tilbud på planketerrasser i jabota, cumaru, ipé og trykimprægneret træ.

Modtag prisen og få et møde

Du modtager det udregnede tilbud pr. mail. Tilbuddet er beregnet ud fra højeste fællesnævner på landsplan, og kan derfor virke en smule høj. Mange oplever derfor at et konkret tilbud fra en håndværker ligger lavere end den prisberegneren leverer. Betragt derfor prisen som en prisindikation på, hvad det kan komme til at koste at få lagt ny planketerrasse og ikke din nøjagtige pris.

Prisen afhænger selvfølgelig meget af, hvilken type terrassebrædder du vælger til terrasse, men under alle omstændigheder, vil du skulle have en håndværker til at komme med et tilbud, hvis du vil have en præcis pris.

Få et uforpligtende håndværkermøde

I forbindelse med din prisberegning tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand for dig. Vi kontakter dig telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i et møde med en lokal håndværker. Det er gratis og uforpligtende at få arrangeret et møde - altså en god og effektiv måde at få kontakt til en dygtig håndværker, der kan anlægge din nye planketerrasse.

Anlæggelse af en træterrasse kan være svært, hvis man ikke lige ved, hvad man gør. Der skal konstrueres et holdbart fundament til terrassebrædderne, og hvis man vælger en hård eksotisk træsort, slider det meget på værktøjet.

Så find en håndværker, der ved hvad der skal gøres, og slip for selv at skulle bøvle med plankerne til terrassen.

Beregn en pris på terrassen nu!

terrassepris.dk