Få et tilbud på anlæg af en terrasse i træ

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Terrassepris.dk giver dig mulighed for at undersøge prisen på at få bygget en ny træterrasse. Ved hjælp af prisberegneren kan du hurtigt og nemt indtaste din opgave og beregne en pris på en terrasse i træ.

I prisberegneren har du mulighed for at beregne tilbud på terrasser i forskellige træsorter. Det er en smagssag, hvilken type træ man foretrækker, men der er markant forskel på pris og træets naturlige holdbarhed.

Ipé, jatoba og Cumaru er såkaldt hårdttræ og har derfor en naturlig imprægnering, der gør sorterne særdeles velegnet til udendørs brug. Hårdttræ vil altid være det dyre valg. Med træ hænger pris og kvalitet uadskilleligt sammen.

Med prisberegneren kan du undersøge, hvad det koster at få en håndværker til at bygge en træterrasse konstruktion og anlægge terrassedækket.

Hvis man ikke har styr på, hvordan en træterrasse konstrueres, kan det være svært at give sig i kast med at bygge en træterrasse selv. Så er det en god idé at vælge en håndværker til at udføre arbejdet for at være sikker på et flot resultat.

Indhent et terrassetilbud fra en håndværker

I forbindelse med din prisberegning vil vi kontakte dig telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i at få aftalt et gratis og uforpligtende møde med en fagmand fra dit eget lokalområde.

Et møde med en fagmand er den eneste måde, hvorpå du kan få et nøjagtigt tilbud på din aktuelle opgave.

Terrassepris.dk er en effektiv måde at undersøge prisen på en ny træterrasse og finde en håndværker til jobbet. Prøv prisberegneren med det samme.

Læs mere om vores gratis service her.

terrassepris.dk