Få anlagt en stenterrasse

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

På Terrassepris.dk kan du hurtigt og nemt undersøge prisen på anlægget af en ny stenterrasse.

Når der skal anlægges en ny stenterrasse, vælger de fleste enten en ny terrasse i betonsten - eksempelvis holmegårdssten - eller en ny terrasse i naturfliser/-klinker. Valget af terrassebelægning har både indflydelse på udseendet, vedligeholdelsen og prisen. Stenterrasser har den fordel, at de ikke kræver megen vedligeholdelse, at der er solide og kan holde til en del, samt at de holder i rigtigt mange år.

Vil man gerne have en terrassebelægning, der passer til enhver hustype, kan man vælge en terrasse i holmegårdssten. Denne belægningssten er klassisk og enkel og fås i flere forskellige organiske nuancer. Det mere eksklusive valg består i naturklinker, hvor man bl.a. kan vælge imellem stentyper som sandsten, skifersten, granit og kvarts. Fliser og klinker i sten til terrasser fås i mange forskellige farver og former, og med en professionel brolæggers hjælp kan du få en helt igennem unik og meget smuk ny terrasse.

Sådan beregner du prisen på din nye stenterrasse

  1. Start med at vælge 'Ny terrasse' og herefter 'Fliser-/stenterrasse'.
  2. Vælg nu dit foretrukne materiale.
  3. Indtast herefter stenterrassens mål, og angiv om eksisterende belægning skal fjernes.
  4. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris på en ny terrasse i sten pr. mail.

Få arrangeret et gratis håndværkerbesøg og indhent et tilbud

Den pris, du beregner her på Terrassepris.dk, er en vejledende pris - altså en informeret vurdering af prislejet på din opgavetype. Vil du gerne have en konkret og endelig pris, så er det nødvendigt at indhente et tilbud fra en brolægger, der tager udgangspunkt i din specifikke opgave og dine specifikke ønsker.

På Terrassepris.dk har vi specialiseret os i at arrangere møder mellem private og fagfolk. I forbindelse med din prisberegning kan vi derfor tilbyde dig at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en lokal håndværker. Mødet vil finde sted på din adresse, og du bestemmer selv tidspunktet.

Når du beregner en pris på en terrasse i sten, og indtaster din kontaktoplysninger i beregneren, sørger en af vores kundeservicemedarbejdere for at kontakte dig pr. telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i at få aftalt et møde med en af vores mange lokale samarbejdspartnere i Danmark. Det er en nem og hurtig måde at få kontakt til en dygtig håndværker, der kan stå for anlægget af din nye stenterrasse.

Du kan finde mere info om vores gratis og uforpligtende mødeservice her

terrassepris.dk