Free cookie consent management tool by TermsFeed Nyt terrasse i jatoba | Beregn prisen på en jatobaterrasse her

Anlægning af en jatobaterrasse

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Tjek prisen på en ny terrasse med jatobaplanker:

Skal du have ny træterrasse, er en jatobaterrasse et godt valg. Jatoba er en hård eksotisk træsort, der er meget velegnet til udendørs brug og terrassegulv. Jatobabrædder er meget hårde og er naturligt modstandsdygtige overfor råd og vand.

Her på Terrassepris.dk kan du undersøge prisen på at få anlagt en ny terrasse i jatoba.

Prisen får du ved at udfylde prisberegneren øverst på siden med tallene for din nye terrasse. Du vil så modtage en vejledende pris på anlæggelse af din nye terrasse. Prisen fra prisberegneren udregnes efter højeste fællesnævner på landplan og den kan derfor virke en smule høj. Mange oplever at et konkret tilbud fra en håndværker ligger lavere. Brug derfor prisen som en indikation for prisniveauet for, hvad en jatoba terrasse koster at få opført.

Ønsker du en mere nøjagtig pris for anlæggelse af den terrasse, som du gerne vil have opført, skal du have en håndværker til at stykke en pris sammen, der baserer sig på en besigtigelse.

Få arrangeret et møde med en håndværker

I forbindelse med din prisberegning kan vi tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal håndværker. Vi ringer dig op og hører, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en håndværker, så du kan få lagt din nye jatoba terrasse.

Det er ganske gratis og uforpligtende. Lav en beregning på en ny terrasse i jatoba med prisberegneren med det samme. Det tager kun 2 minutter.

terrassepris.dk