Free cookie consent management tool by TermsFeed Beregn prisen på en ny terrasse i Ipé - hurtigt, nemt og gratis!

Anlæg en terrasse i ipé

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Få prisen på en terrasse i ipé:

Ipé er en eksotisk og flot træsort, der er meget velegnet til udendørs brug. Ipé terrasseplank er modstandsdygtigt overfor regn og har en lang holdbarhed.

På Terrassepris.dk kan du beregne en vejledende pris på, hvad det koster at få anlagt en ipé terrasse.

Ved hjælp af prisberegneren kan du indtaste oplysningerne på din nye terrasse af ipé terrassebrædder og modtage et vejledende tilbud på anlæggelse af en ny ipéterrasse.

Lægning af ipé kan være vanskeligt, hvis man ikke ved, hvordan det skal håndteres. Ipé er et utroligt hårdt træ (hardwood) der skal forbores, før man kan sømme eller skrue skruer i det. Derfor er det en god ide at få en dygtig og erfaren håndværker til at stå for anlægning af en flot terrasse ipé.

Et gratis og uforpligtende møde

Vi tilbyder derfor at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal håndværker. I forbindelse med din prisberegning ringer vi dig op for at høre, om du skulle være interesseret i et gratis møde med en fagmand angående anlæggelse af din nye ipé terrasse.

Håndværkeren vil komme forbi på et aftalt tidspunkt, og I vil få mulighed for at få en god snak. Efterfølgende vil håndværkeren være i stand til at komme med et konkret tilbud til dig på anlæggelse af terrassen.

Få den rette pris på anlægning af din nye terrasse i ipé

Prisen, du modtager fra prisberegneren, baserer sig på højeste fællesnævner på landsplan og vil derfor ikke nøjagtigt illustrere prisen på opførsel af din nye terrasse. En nøjagtig pris skal baseres på en besigtigelse, og vi anbefaler derfor kraftigt, at du tager imod tilbuddet om et gratis og uforpligtende møde, så du kan få klar besked om, hvad en ipé terrasse koster.

Prøv prisberegneren med det samme og kom i gang med dit terrasseprojekt, så ipé terrassen kan stå klar til inden sommeren går i gang.

terrassepris.dk