Free cookie consent management tool by TermsFeed Forbered dig inden mødet med håndværkeren | Terrassepris.dk

Forbered dig inden mødet med håndværkeren

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Visualiser hvordan du forestiller dig at terrassen skal se ud:

Inden mødet med håndværkeren er det en god idé at gøre sig nogle gode forberedelser og ‘teste’ den nye terrasse af.

Start med at få et overblik ved at konstruere den nye terrasse ved at indramme det areal, som terrassen skal dække. Brug nogle brædder eller haveslangen som kant, og prøv arealet af ved at opstille havemøbler krukker ol.

En sådan afmærkning af arealet giver et godt indtryk af, om terrassen har den rette størrelse efter dit behov. Haveslangen gør det let at teste vinkler og størrelse på den nye terrasse. Muligheden for at opstille et havebord og stole giver dig også mulighed for at tjekke, om du får nok bevægelsesrum rundt om bordet og til at trække stole frem og tilbage.

Det kan også være en god idé at tage et billede af dit hus og markere, hvor du gerne vil have den nye terrasse. På et billede vil du have mulighed for at lege med formerne og finde frem til den bedste terrasseform, der både tiltaler dig og huset. Det kan meget vel være, at en sekskantet terrasse er at foretrække frem for en traditionel firkantet.

Lad afgrænsningen ligge, så også håndværkeren kan se, hvad I går og forestiller jer. Tænk også over, hvis I skal have lagt en træterrasse, hvilket slags underlag I ønsker terrassen skal ligge på. Skal den monteres på sokkelsten eller på fliser?

Indgå en skriftlig aftale

Når du skal have noget udført ef en håndværker, er det en god idé at få aftalen på skrift.

Gør det klart, om der er noget af arbejdet I selv vil udføre. Vil I f.eks. selv fjerne/rydde den del af haven, hvor terrassen skal ligge, eller vil I have håndværkeren til at gøre det hele.

Under dokumenter kan du finde en række nyttige dokumenter til kontraktindgåelse med håndværkere.

terrassepris.dk