Free cookie consent management tool by TermsFeed Få en hævet terrasse | Beregn din terrassepris her på 2 min.

Få en hævet terrasse

Sådan fungerer vores service

Alle dele af vores prisberegnings- og tilbudsservice er altid gratis for dig som bruger

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på terrasse pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit terrasse-projekt

Beregn prisen her

Skab et spændende havemiljø med en hævet terrasse:

En hævet terrasse giver et godt overblik over haven og fornemmelsen af at opholde sig på et skibsdæk. Den bringer en vis charme til haven og indbyder til ophold.

Har man en grund der hælder eller skråner, kan det være en god løsning med en hævet terrasse. Det er en god måde at skabe direkte adgang til haven fra huset i samme niveau, og giver et nyt udendørs opholdsrum når vejret er til det.

En hævet terrasse skal placeres på stolper. Det kan være en god idé at bruge stolpesko til at forbinde træstolperne med betonfundamentet. Det er en god måde at undgå at træet kommer i direkte kontakt med jorden og forlænger holdbarheden.

Vær opmærksom på...

Der er visse regler i forbindelse med etablering af en hævet terrasse. Du må ikke bygge nærmere end 2,5 m på naboskel, en overdækning skal anmeldes til kommunen, og så skal man tage højde for placeringen i forhold til udsigt og indsigt fra naboer.

Hvis terrassen etableres som hævet terræn i forbindelse til huset, kræver det ikke en byggetilladelse, men hvis det drejer sig om en fritstående konstruktion, som en hævet terrasse på stolper, der er hævet mere end 30 cm fra naturligt terræn, kræver det en byggetilladelse. Tjek med din kommune for mere specifikke regler og tilladelser.

terrassepris.dk